Arena Bucătarilor Rețeta zilei: Fasole batută cu ridiche murată și șorici expandat 23. 11. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
23:26 Arena Bucătarilor Fasole batută cu ridiche murată și șorici expandat 23. 11. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
22:53 Arena Bucătarilor Aperitiv cu brânză de burduf, smochine, pastramă afumată și jumări 15. 11. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Tartar de vită cu mousse de foie-gras și noisette de pere 8. 11. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Piept de rață cu piure de prune, tartă cu ceapă și salată 25. 10. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Vânătă coaptă cu roșii cherry, usturoi, ceapă și cimbru 11. 10. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Simfonia gusturilor: genoise de fistic cu mousse de ciocolată, bezea și șarlotă 4. 10. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Antricot de vită la grătar cu piure de hribi și cannelloni de vânătă 21. 10. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCATARILOR: Trilogie de păstrăv cu brioșă de țelină și legume verzi 14. 10. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Cafea vietnameză, creveți cu legume și susan si salată bulgărească 7. 10. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Sarmale boierești cu mămăligă picantă cu ciocolată și sos de zmeură 23. 9. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Nivel crescut de colesterol? Uite ce sfaturi ne dă medicul nutriționist Mihaela Bilic 19. 9. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Tartar de cerb lopătar cu gel de hribi, alune glazurate și jeleu de varză roșie 16. 9. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Crème brûlée reinterpretat cu piure de mazare si pere 11. 6. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Muschiulet de iepure cu terina de ficatei si peltea de mere/ Muschiulet de caprior cu tarta de morcovi si ficat de rata 3. 6. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Muschiulet de iepure cu terina de ficatei si peltea de mere/ Muschiulet de caprior cu tarta de morcovi si ficat de rata 3. 6. 2018 Redacția Redacția R. Redacția