Arena Bucătarilor Rețeta zilei: Fasole batută cu ridiche murată și șorici expandat 23. 11. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
23:26 Arena Bucătarilor Fasole batută cu ridiche murată și șorici expandat 23. 11. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
22:53 Arena Bucătarilor Aperitiv cu brânză de burduf, smochine, pastramă afumată și jumări 15. 11. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Tartar de vită cu mousse de foie-gras și noisette de pere 8. 11. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Piept de rață cu piure de prune, tartă cu ceapă și salată 25. 10. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Vânătă coaptă cu roșii cherry, usturoi, ceapă și cimbru 11. 10. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Simfonia gusturilor: genoise de fistic cu mousse de ciocolată, bezea și șarlotă 4. 10. 2020 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Găluște de griș umplute cu castane și piersici pe coulis din fructe de pădure 24. 2. 2019 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Porumbel sous-vide cu cartofi mousseline și sos de vin roșu cu vișine 17. 2. 2019 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Mușchiuleț de căprior cu piure de păstârnac, topinambur și varză Kale 16. 12. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Meniu tradițional elvețian și friptură pe piatră încinsă cu Rösti de cartofi 9. 12. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Tournedos Rossini cu mușchiuleț de mânzat, foie-gras și Camembert 2. 12. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Accente de toamnă cu porc de Bazna 25. 11. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor File de monkfish în bacon cu tocăniță de linte și Mușchiuleț de căprior cu piure de dovleac și pere Williams în vin 18. 11. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor Pavlova cu mango și căpșuni și tort cu bezea și ciocolată 11. 11. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Rulou de biban pe pat de somon și mousse de ciocolată cu înghețată. Două rețete de excepție 4. 11. 2018 Redacția Redacția R. Redacția
Arena Bucătarilor ARENA BUCĂTARILOR: Alivancă si univers marin, reinterpretate 28. 10. 2018 Redacția Redacția R. Redacția