Poliția modei, în acțiune! Cum a comentat Neculai Stanciu ținutele vedetelor

Neculai Stanciu, stilist personal, shopper și creator de conținut, a comentat ținutele purtate de vedete la un eveniment monden.

Oana Roman, Alina Sorescu, Andra și Andrei Stoica, Maria Constantin, Cătălin Botezațu, Jorge și Cătălin Măruță au fost fost prezenți la un eveniment monden, iar ținutele pe care le-au purtat au fost atent analizate de Neculai Stanciu. În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, stilistul a luat la „puricat” fiecare articol vestimentar pe care l-a văzut în ținutele vedetelor prezente.

Oana e bine! Ar fi fost foarte bine dacă nu își punea aceste sandale. Are o gleznă foarte subțire și trebuie să pună asta în evidență. Rochia asta este genul ei, care îi flatează silueta”, a spus stilistul despre Oana Roman.

Cât despre Alina Sorescu, acesta a notat: „Culoarea funcționează bine pentru pigmentul ei. Eu am o simpatie aparte pentru ea, dar o să fiu corect. Este născută în aceeași zi cu sora mea, pe 14 iulie 1986, este o tipă fină și elegantă”.

Dacă până acum a avut doar cuvinte de laudă la adresa ținutelor purtate de vedete, la Maria Constantin s-a schimbat situația. Neculai Stanciu a spus despre cântăreață că machiajul pe care l-a ales nu i se potrivește deloc

„Ce-i cu măscăreala asta? Ce-i cu acel make-up la ochi? Eu nu înțeleg ce a vrut să facă. Să vină la mine, o machiez eu și vă spun că o să iasă mai bine”, a comentat Neculai Stanciu apariția cântăreței de muzică populară.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni