Emily Burghelea, despre experiența Săriți de pe fix!: "Doamne, Dumnezeule!"

La Vorbește lumea a venit una dintre...săritele de pe fix care ne fac să râdem în cel mai trăsnit show de televiziune.   

Emily Burghelea a povestit despre experiența...sărită de pe fix:

"Doamne, Dumnezeule, a fost cea mai nebună experiență pe care am trăit-o vreodată. Din prima emisiune m-am întors cu susul în jos la propriu și a trebuit să gătesc, deși eu nu gătesc nici măcar cu josul în sus. A fost interesant și chiar am apreciat că au fost foarte multe experiențe pozitive, pentru că una trăiești acolo și alta se vede. (...) Colegul cel mai sărit de pe fix, o Doamne, Cabral este...N-aș fi putut să țin atâția săriți de pe fix în frâu...."








În prima emisie, 8 comedianți și doi invitați speciali au acceptat provocarea lui Cabral de a lua parte la cel mai nebun show de divertisment din România, în care marele premiu este buna dispoziție: Săriți de pe fix! Joi seară, emisiunea a fost lider incontestabil de audiență.

În prima ediție, emisiunea a fost lider incontestabil de audiență! În intervalul orar 21:31 – 23:30, PRO TV a înregistrat 7.1 puncte de audiență și 29% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5 puncte de rating și 20.6% share. La nivel Național, aproape 1,1 milioane de telespectatori au urmărit în fiecare minut show-ul, iar la ora 21:43, în minutul de aur, peste 1,5 milioane de români erau cu ochii pe PRO TV. 

În a doua ediție, Adela Popescu și Cosmin Seleși vor intra în această joacă și, spre surprinderea lor, vor face tot felul de probe, care mai de care mai trăsnite: „Așa este proba asta?”, va spune Adela Popescu, surprinsă de ce urmează să facă.

Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, este în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV și cu o săptămână înainte pe VOYO.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie!

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni