• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Cristina Joia de la Visuri la cheie, mesaj de ultim moment pentru fanii emisiunii: „Noi n-am fi aici...”

Cristina Joia de la Visuri la cheie, mesaj de ultim moment pentru fanii emisiunii: „Noi n-am fi aici...”

Cristina Joia de la Visuri la cheie, mesaj de ultim moment pentru fanii emisiunii: „Noi n-am fi aici...”

Cu trei săptămâni înainte de debutul sezonului 10 „Visuri la cheie”, arhitecții emisiunii vor să transmită un mesaj important fanilor. 

Arhitecții și întreaga echipă Visuri la cheie sunt pregătiți pentru startul sezonului 10 al emisiunii. Data debutului noului sezon a fost anunțată, dar dacă ați ratat informația... o anunțăm din nou, aici: miercuri, 13 septembrie, ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

Până la întâlnirea cu prima familie din acest sezon, arhitecții de la Visuri la cheie au un mesaj important pentru toți fanii emisiunii noastre. Cristina Joia este recunoscătoare pentru privilegiul de a celebra, alături de colegii ei, cei 10 ani de existență ai emisiunii de la PRO TV.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne urmăresc, pentru că noi n-am fi aici dacă ei nu s-ar uita la emisiune. O fac de 10 ani și le mulțumim din suflet”, a spus designerul de interioare la lansarea grilei de toamnă a PRO TV. „Nu e o producție cu efecte speciale și cu nu știu ce costume. Eu cred că autenticul e cel care ajunge în sufletul omului”, a adăugat Cristina Joia.

Andra Marinescu: „Nu facem față la câte mesaje primim”




Arhitecta Andra Marinescu a explicat care este relația echipei cu fanii emisiunii, care îi abordează pe fiecare în parte pe conturile de socializare personale sau pe cele ale emisiunii. 

Noi încercăm să le răspundem tuturor, în măsura în care putem, fiindcă sunt foarte multe mesaje. Câteodată nu facem față și dacă nu răspundem, să știe că nu e din rea-voință, ci că arhitectura și filmările ne mănâncă foarte mult timp”, a spus Andra Marinescu.

Cum reacționează echipa când primește mesaje răutăcioase? Află din interviul VIDEO de mai jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni