Citeste mai mult despre:
Divertisment-Vedete,
Simona Halep și Toni Iuruc au făcut cununia civilă la Constanța, pe 15 septembrie.
După ceremonie, cei doi au invitat oameni dragi să le fie alături la petrecere. Cei 300 de invitați speciali s-au delectat cu bucate alese, iar de pe masă nu au lipsit băuturile scumpe și tradiționalele sarmale.
Iată ce s-a servit la petrecere:
Într-un colț tradiţional românesc, invitații s-au bucurat de:
piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
platou de crudităţi
plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut
salată de vinete servită cu ardei copţi
zacuscă de legume
La capitolul aperitive, s-a ales între:
terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci
tartar de ton cu biscuiţi de miso
piept de raţă cu Chutney de mango
tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice
scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tarta
Sarmalele au fost de două feluri, în foi de viță și în foi de varză, iar la partea de pește s-a servit peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, precum și piure de broccoli şi vinegretă de mango.
Potrivit
playsport, la partea de carne s-a servit:
muşchi de vită maturată de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
În plus, invitații au avut la dispoziție un open bar unde s-au servit băuturi fine.
Fotografii: @danbittman_oficial/Marian Sterea/ Getty/ Shutterstock
Vezi pe Pro Tv Plus - Cei mai populari TikTok-eri de la Untold: