Cine este Cristina Bâtlan de la Șef sub acoperire și cum a creat Musette: „A fost dramatic”

Cine este Cristina Bâtlan de la Șef sub acoperire și cum a creat Musette: „A fost dramatic”

Primul șef care intră sub acoperire în sezonul 3 este Cristina Bâtlan, cofondatoarea companiei „Musette”. Antreprenoarea a construit de la zero un brand de încălțăminte care s-a impus pe piața din România și în afara ei.

Cristina Bâtlan a vorbit la Șef sub acoperire despre începuturile companiei Musette, care și-a dorit încă de la început să fie un reper pe piața de încălțăminte și accesorii din piele. 

Povestea companiei a început în urmă cu peste 20 de ani, când Cristina Bâtlan și soțul ei au făcut o vizită în Italia, la o fabrică de calapoade. Acolo nu au descoperit doar tehnologii necunoscute românilor, pentru confecționarea de pantofi, ci și adevărata resursă a unei companii: oamenii valoroși, pregătiți pentru performanță. 

După ce a investit sume impresionante de bani pentru dotarea primei fabrici, Cristina Bâtlan a aflat de la un consultant de specialitate care activa în România că totul a fost greșit.

Ne-a băgat în ședință și ne-a spus: nu știu dacă o să mă credeți, dar echipamentele pe care le-ați cumpărat trebuie schimbate. Totul e greșit. A fost dramatic. Noi voiam să producem un pantof fin, elegant, vârf ascuțit, toc înalt și mașinile noastre erau potrivite pentru adidași”, a dezvăluit antreprenoarea, care a trebuit să o ia din nou de la zero.

Anul 2020 a fost un alt moment de cumpănă pentru Musette

Pandemia a dus la oprirea activității pentru două luni și jumătate, însă angajații aveau să afle cine este Cristina Bâtlan și care este geniul său creator. Cum s-a adaptat situației aflați din VIDEO-ul de mai jos!



Urmărește Șef sub acoperire și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni