• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au Talent 2023: Rodica Hogea a vrut să își depășească emoțiile și a venit pe scenă să cânte

Românii au Talent 2023: Rodica Hogea a vrut să își depășească emoțiile și a venit pe scenă să cânte

Rodica este o cântăreață amatoare din Mediaș, de profesie inginer. În trecut, aceasta a fost profesoară de matematică, însă a renunțat la profesie din cauza salariilor mici. Pe parcursul acestor ani s-a îndepărtat de muzică din cauză că nu avea suficientă încredere în talentul ei.

 

Rodica a avut o copilărie frumoasă și visa că poate cânta melodiile Angelei Similea, interpreta care a influențat-o cel mai mult de-a lungul anilor. În perioada adolescenței, ea a cântat în corul școlii, într-un grup folk, iar după absolvirea liceului, s-a lăsat de muzica pentru că nu avea încredere în talentul ei. Ulterior, în 2010 a reluat relația cu industria muzicală și a început să meargă constant la seri de karaoke. În 2015 a fost cooptată într-o trupă alături de care cânta la evenimente organizate, însă din cauza pandemiei formația s-a destrămat.

În viața personală, ea este divorțată și nu are copii.

Pe scena Românii au Talent emoțiile Rodicăi s-au simțit, motiv pentru care nu a trecut în etapa următoare. În timpul momentului, Dragoș Bucur a apăsat butonul roșu:

 „Eu am o relație specială cu matematica, la fel de specială și la fel de apropiată precum cea cu muzica. Știi cum se spune: nu ești tu, sunt eu! Nu e vina dumnavoastră, e vina mea” , i-a spus Dragoș Bucur.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni