• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au Talent 2023: Petrică Bivol a fluierat până a ajuns în etapa următoare: „Văd un lucru bun”

Românii au Talent 2023: Petrică Bivol a fluierat până a ajuns în etapa următoare: „Văd un lucru bun”

Petru este originar din Chișinău și a venit la Românii au Talent cu un număr de șuierat artistic, însă acesta nu este singurul lui talent. De 5 ani, el activează în orchestra “Plai Moldovenesc” ca violinist.

 

Petrică vine dintr-o familie de oameni talentați: tatăl lui este violinist, sora la fel, iar mama este fostă dansatoare de muzică populară într-un ansamblu folcloric. Încă de când era mic a descoperit că îi place să fluiere datorită unei întâmplări care avea să îi schimbe complet viața: trecând pe lăngă un felinar, sub fulgii de zăpadă care cădeau din cer, sora lui a început să fluiere un cântec și tabloul acesta l-a urmărit încă de pe atunci.

De atunci, a  deprins acest obicei de a fluiera orice piesă, iar odată cu trecerea anilor, a început să devină din ce în ce mai bun. Din câte știe el, este cam singurul din Republica Moldova care se ocupă cu șuieratul artistic. Are cvartetul lui cu care cânta la evenimente in Chișinău. Cânta pop-rock, jazz, clasică și puțină populară.

Anul acesta a venit la Românii au Talent cu gândul de a împărtași oamenilor din emotia șuieratului:

„Eu iubesc genul ăsta de momente pentru că eu toată viața când auzeam o melodie o fluieram. Rețin mult mai ușor o melodie dacă o fluier și să întâlnesc oameni ca și mine la Românii  au Talent mă bucură. Eu văd un lucru bun în ce a făcut”, a spus Andra.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni