• PRO TV
  • Ele sunt noile sirene de pe insula Mako. Cu cine au fost inlocuite Rikki, Cleo si Emma din H2O: Just Add Water

Ele sunt noile sirene de pe insula Mako. Cu cine au fost inlocuite Rikki, Cleo si Emma din H2O: Just Add Water

Ele sunt noile sirene de pe insula Mako. Cu cine au fost inlocuite Rikki, Cleo si Emma din H2O: Just Add Water

La 3 ani dupa incheierea serialului H2O: Just Add Water, a fost realizat un spin-off al celebrului show cu sirene, Mako: Island of Secrets. 

Din 2013, Sirena, Nixie si Lyla continua seria aventurilor sirenelor de pe Insula Mako, ele fiind inlocuitoarele celebrelor Rikki, Cleo si Emma din H20: Just Add Water.

Pentru ca totul sa fie si mai interesant, producatorii show-ului au introdus in serial inca un personaj-sirena, un baiat pe nume Zac, care se transforma in triton dupa ce ia contact cu apa magica din Piscina Lunii. 

Amy Ruffle (Sirena) are 24 de ani si si-a facut debutul in cinematografie in 2012, in productia Border Protection Squad, iar inainte a studiat la Scoala de Arte din Melbourne, unde s-a perfectionat in actorie, dans si canto. 

Ivy Latimer are 21 de ani, iar in primul sezon al serialului a intreprerat rolul lui Nixie. Nascuta in Statele Unite ale Americii, tanara a studiat la Scoala de Arte in Broadmeadow (Newcastle). Inainte de a aparea in acest show, Ivy a mai jucat in Home and Away, Me and My Monsters.

Lucy Fry este originara din Australia, iar in primul sezon al show-ului a jucat rolul sirenei Nixie, iar inainte a aparut in Lightning Point. In 2014, tanara a aparut si in primul film, Vampire Academy.

In cel de-al doilea sezon, au mai aparut niste sirene, Onida (Isabel Durant), Mimmie (Allie Bertram) si Erik (Alex Cubis).

Vezi imagini cu toate sirenele si citeste articolul complet AICI.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni