Vocea României, detalii din culisele noului sezon

Au început filmările pentru cel de-al 11-lea sezon Vocea României. Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Theo Rose și Smiley sunt antrenorii care vor da totul pentru a valoriza talentul concurenților. Aflați la filmări, aceștia au oferit câteva detalii din culise.

Horia Brenciu este noutatea acestui sezon Vocea României. Revenit în rolul de antrenor, acesta vă face echipă cu Theo Rose, care s-a întors la activitatea profesională după ce l-a născut pe micuțul Sasha Ioan. 

"M-am gândit că de ce să fie doar reîntoarcerea lui Magellan când poate fi și reîntoarcerea lui Brenciu. În primul rand, o să spun după ziua de astăzi (n.r după începerea filmărilor) pentru că vreau să îl întâlnesc pe Smiley, pe Tudor și Irina și după aceea, după ce l-am îmbrățișat și pe Bartos, mă voi întoarce și voi spune că toată lumea este în regulă și că voi căștiga Vocea României alături de Theo", a spus Horia Brenciu când a fost întrebat despre revenirea sa în rolul de antrenor la Vocea.

Vorbind despre noutățile sezonului 11, Theo Rose a dezvăluit cum vede ea colaborarea cu Horia Brenciu. Este cunoscut faptul că cei doi sunt buni prieteni și chiar au colaborat și pentru o piesă:

"Suntem buni prieteni și ne potrivim din multe puncte de vedere, mai ales că voci, dar și preferințe muzicale, iar asta îmi place foarte tare. Pe de altă parte, sezonul trecut am avut o altfel de experiență, de la Smiley am avut de preluat alte chestii, era foarte diferit spre deosebire de mine și am funcționat cumva în complementaritate".

De asemenea, noul sezon Vocea României înseamnă și întoarcerea lui Theo Rose din concediul de maternitate. Cântăreața recunoaște că a avut câteva emoții să-l lase acasă pe fiul ei, însă face tot posibilul să se acomodeze cu situația:

"Practic astăzi eu îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Na, că să nu am așa mari emoții o să vină pe după-amiază și el cu tatăl lui, o să-l aducă să vadă și el să fie și el integrat și să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă".

Vezi momentul complet în materialul VIDEO de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni