• Emisiuni
  • La Măruță
  • Kamara continuă conflictul cu Cristi Mitrea, dar are și un mesaj împăciuitor pentru fosta soție

Kamara continuă conflictul cu Cristi Mitrea, dar are și un mesaj împăciuitor pentru fosta soție

Kamara continuă conflictul cu Cristi Mitrea, dar are și un mesaj împăciuitor pentru fosta soție

La Măruță au continuat confruntările dintre Kamara și Cristi Mitrea. 

Și de data aceasta, Kamara și Cristi Mitrea și-au făcut o mulțime de reproșuri. Totul a pornit în special de la faptul că, într-o ediție anterioară La Măruță, Cristi Mitrea i-a spus că a exagerat prea mult cu promovarea cazului fiului său, sugerând că s-a erijat în caz social:

Cristi Mitrea: „Ai apăsat prea mult pedala la faza asta. Dacă nu ai fi adus situația în atenția noastră, nu am fi avut de unde să știm”

La o altă discuție a celor doi, din ediția La Măruță din 19 aprilie,  au participat și Alexandra Gog, reporter La Măruță, dar și Gabriela, susținătoare a lui Kamara. Replicile au fost puternice:

Kamara: " Eu mai exist! Tu mai exiști? Eu am ani de carieră în spate! Eu am jucat fotbal și am făcut muzică! Tu ești o tentativă de luptător, ce realizări ai tu ca să vorbești așa cu mine? Ai 42 de ani, mi-ar fi rușine!"

Cristi Mitrea: "Când s-a împărțit tupeul, erai sef! De ce vorbești așa? (...) Te cunoaște lumea de la emisiuni în ultimii ani..."

Kamara: "Față de alți oameni, eu sunt real! (...) Este firesc să am și reacții care nu sunt pe placul tuturor! Am crezut că, dacă sunt real, lumea va aprecia! (...) Nu l-am scuipat pe DOC, am vorbit cu precipitații și poate să certifice acest lucru. Am avut și momente frumoase, am gătit împreună. (...) Chiar a fost o atitudine avută în momentul în care am intrat, oamenii au spus că eu am venit să lupt pentru băiatul meu înainte să spun eu asta. (...) Eu am făcut tot posibilul să țin echipa unită, dar mi-am luat-o eu."

Gabriela: "La început l-am găsit amuzant. Apoi aproape m-am enervat. Nu îi zice nimic lui DOC? Întâi Kamara nu zicea nimic, apoi când a zis, cum și-a permis Kamara să îi dea o replică lui DOC?! (...) Când a plecat Kamara, oamenilor le-a părut rău. Dacă ești așa rău, le mai pare rău?"

Kamara: "Eu trebuie să am mare răbdare cu Mitrea! Omul mă judecă fără să mă cunoască..."

Către final, Kamara a devenit mai împăciuitor, cu un mesaj către fosta soție:

Kamara:
"Îi mulțumesc mult fostei mele soții că a fost alături de mine, dacă nu era, nu puteam face asta. Datorită mamei lui Leon am putut face asta, să particip la Survivor. Îi mulțumesc! Și de câte ori o să fie nevoie să apar undeva pentru copilul meu, o să o fac, nu e o rușine să o faci, e o rușine să NU o faci!"

FOTO: Captură Emisiune 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni