• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ioana Ginghină: "La nuntă a fost foarte frumos, am avut emoții! Au chemat vecinii poliția la patru la amiază, de trei ori"

Ioana Ginghină: "La nuntă a fost foarte frumos, am avut emoții! Au chemat vecinii poliția la patru la amiază, de trei ori"

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice în acest weekend în cadrul unui eveniment restrâns, dar de suflet. 

Nunta a avut loc în propria curte, iar invitați au fost doar membrii familiei și apropiații. Din acest motiv, nici rochia de mireasă nu a fost una extravagantă, iar actrița a optat pentru o ținută pe care o mai poate purta. 

Pe Instagram, actrița, care este la al treilea mariaj, a dezvăluit că s-a simțit...împărătesc:

„În acea zi specială, m-am simțit ca Regina Toamnei, prinsă într-un tablou de toamnă cu nuanțe de fericire și într-un decor de poveste, în rochia mea vaporoasă, dansând printre frunzele căzătoare, cu un machiaj strălucitor și o coafură elegantă. A fost o zi în care frumusețea toamnei și eleganța mea au creat o simfonie de neuitat.”, a transmis actrița într-o postare făcută pe contul personal de Instagram în care se pot vedea mai multe cadre de la nunta ei".

Vedeți video atașat

Ioana Ginghină a dezvăluit însă că nu va pleca în luna de miere acum, ci abia în preajma Revelionului. Nu va pleca doar cu soțul ei, ci și cu Ruxandra, fiica din relația pe care a avut-o cu Alexandru Papadopol.

La Măruță, Ioana a povestit:

"La nuntă a fost foarte frumos, am avut emoții și am zis că mă fac consultant de nunți. E complicat să faci acasă. Arăta supeb curtea, dar au chemat vecinii poliția la 4 la amiază. De trei ori au venit, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă."

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni