• Emisiuni
  • La Măruță
  • Elena Chiriac: „Am rămas cu câteva traume din Survivor”. Cu ce probleme se confruntă fosta concurentă

Elena Chiriac: „Am rămas cu câteva traume din Survivor”. Cu ce probleme se confruntă fosta concurentă

Elena Chiriac a fost invitată în emisiunea La Măruță, unde a povestit că, în ultimele săptămâni, s-a confruntat cu probleme de sănătate. 

Elena a mărturisit că a fost diagnosticată cu anxietate, la câteva luni după ce s-a întors din Republica Dominicană. 

„Am avut o perioadă de rai, apreciam tot ceea ce aveam, mai ales pentru că era o discrepanță mare între Survivor și viața de acasă. La un moment dat, când m-am obișnuit cu tot ce am, am început să nu le mai văd atât de roz. Eu vreo trei luni de zile am crezut că trăiesc în dereglări hormonale, suferind de anxietate și atacuri de anxietate, mâncat compulsiv. Încă ma am stările astea, mai puțin...”

„Nu știu să spun un motiv pentru care s-a întâmplat asta. De multe ori am încercat să mă tratez singură, crezând că sunt puternică. Dar nu e așa și în ultimul timp am avut nevoie de mult ajutor. Ajunsesem într-un punct în care nu mai doream să merg nici la sală, pentru că erau oameni acolo. Chiar dacă îmi face plăcere să mă întâlnesc cu oameni aceștia, pentru că sunt minunați, dar pur și simplu nu mai aveam puterea să vorbesc cu altcineva, să văd pe altcineva. Simțeam că toată lumea se holbează la mine, că toată lumea mă judecă”. 

În 2022, Elena a participat la Survivor și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Ea a ajuns până în finala competiției, unde s-a întrecut cu Alex Delea. 

„Am rămas cu câteva traume din Survivor. Efectiv, ieri când a început ploaia, mi-am adus aminte cum ploua acolo.(...) Ce-am descoperit despre mine este că eu de când am fost în Survivor psihic nu am ieșit niciodată de acolo, sunt într-o stare de supraviețuire continuă. În priză”. 

Elena Chiriac a dezvăluit că a trecut greu și peste experiența de la Ferma. 

„Ce nu știe lumea este că, după Ferma, eu am fost trei luni la psiholog ca să pot să trec peste experiența aia. Adică nu e chiar așa cum pare. Am fost finalistă și am făcut față tuturor, când de fapt eu când am ajuns acasă nu puteam să mă țin bine pe picioare. Eram absolut terminată. A trebuit să suport o difuzare de 3 luni pe TV, în care citeam comentariile oamenilor, care de multe ori nu erau pozitive și am avut mare nevoie de psiholog. Eram absolut terminată psihic”.   

Poți afla mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: captură video, arhiva PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni