• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cât de frumoasă e soția doctorului Wargha Enayati: "Suntem împreună de 30 de ani! Ea este leoaica mea"

Cât de frumoasă e soția doctorului Wargha Enayati: "Suntem împreună de 30 de ani! Ea este leoaica mea"

Premiera sezonului patru din Imperiul Leilor poate fi văzută în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV. 

La Măruță, medicul care chiar a clădit un imperiu în România și inspiră și în emisiunea Imperiul Leilor, a venit însoțit de soția sa, Mitra. Cu sinceritate, a declarat:

"Ea este leoaica mea adevărată, Mitra, suntem căsătoriți de 30 de ani (...) Nu ajungeam unde eram dacă nu era ea, din punctul de vedere al gândirii logice e mult mai mult decât mine, multe consilii de administrație nu m-au ajutat ca ea, o întrebam pe ea.(...) În 1983 am  aterizat în România, am lăsat studiile din Germania și am venit în lumea lui Ceaușescu unde iarna era mereu mai proastă ca înainte, nu îmi închipuiam că o să rămân în România, ca student veneai si plecai. Eu am venit din curiozitatea de a afla mai multe despre Regina Maria, fiind din comunitatea Baháʼí , ea avea legătură cu această comunitate, nu mă gândeam să rămân."

Vezi cum arată soția doctorului Wargha Enayati în fotografiile atașate. 

"Da, când ne-am cunoscut eram cu ochii după altcineva. Dar s-a schimbat în foarte bine. Șapte ani după m-am și căsătorit."

Soția sa a completat:

"Ne-am cunoscut prima dată în Franța la o școală de iarnă, eu nu știam unde e România, aș fi vrut eu să încerce să mă cucerească din prima, pentru mine a fost prima scânteie. (...)M-am născut în Iran, am crescut în Africa și am studiat matematică și fizică. El era deja în România, dar nu știa dacă o să rămână, s-a întâmplat Revoluția și m-am bucurat că rămânem să facem ceva pentru țara asta. "

Cei doi au împreună trei copii, ea vorbește cu aceștia în limba persană, iar el germană, iar după 30 de ani de căsnicie vorbesc relaxați despre relația lor:

Dr. Wargha Enayati: "Cum am cerut-o? Cred că în viața cealaltă mă voi plictisi, vrei să fim împreună și în viața cealaltă? A zis da. (...) Eu primii bani i-am făcut cu imobliare. Acolo am câștigat cel mai mult. Apoi mi-a venit ideea proastă cu un cabinet de cardiologie. În 25 de ani a evoluat, am glumit cu ideea proastă, a ajuns o rețea întreagă și acum am un oraș medical. (...)"

Vezi cum arată soția doctorului Wargha Enayati în fotografiile atașate. 

Mitra Enayati: "Nu am zis imediat da când m-a cerut, am zis vorbim mâine. (... )El zice că da, este romantic, dar vorbim în privat. În credința Baháʼí , legătura nu se oprește și merge și pe lumea cealaltă. Cred oricum că iubirea nu se oprește. (...) Gătesc mai mult mâncare persană.(...) Eu vorbesc persană, soțul meu vorbește în germană. Copiii vorbesc cinci limbi străine. "

La finalul discuției, romatic sau nu, dr. Wargha Enayati i-a făcut o declarație soției, în română și persană: "Te iubesc!"

Vezi cum arată soția doctorului Wargha Enayati în fotografiile atașate. 


În acest an, opt Lei se vor afla în fața celor de acasă și îi vor căuta pe antreprenorii alături de care să poată dezvolta pe termen lung afaceri de succes: Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine), Răzvan Raț (Jucător la profit), Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan).


FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni