• Emisiuni
  • Groapa
  • Alexandru Conovaru, despre rolul pe care îl joacă în serialul Groapa: „Eu sunt eminența cenușie a clanului Vlahu”

Alexandru Conovaru, despre rolul pe care îl joacă în serialul Groapa: „Eu sunt eminența cenușie a clanului Vlahu”

Alexandru Conovaru, despre rolul pe care îl joacă în serialul Groapa: „Eu sunt eminența cenușie a clanului Vlahu”

GROAPA, serialul ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV, este o adaptare cu un scenariu incredibil! Românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii. 

Alexandru Conovaru îl interpretează pe Sile Sută, unul dintre oamenii de încredere ai lui Sandu Vlahu. Mai multe despre rolul său, actorul a vorbit într-un interviu exclusiv. 

„Nu există personaje pozitive și negative. Toată lumea luptă pentru putere. Eu fac parte din casa Vlahu, care nu sunt neapărat niște personaje pozitive. Sunt un fel de tartori ai orașului în Giurgiu. Eu îl joc pe Sile Sută. Împreună cu colegul meu, Alexandru Jitea, care îl joacă pe Titi Fitil, suntem cei doi locotenenți ai lui Sandu Vlahu. Eu sunt eminența cenușie a clanului Vlahu, omul care ține registrele, banii și conduc restul oamenilor. El pare un tip linișit și la locul lui, te ia așa cu zâmbet și poți să ai mare încredere în el, dar îți poate scoate ochii fără să-i zvâcnească un mușchi pe față”. 

Mai multe detalii vezi în materialul video de mai jos. 


Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, GROAPA va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală. 

Citește și: Cum arată Emilian Oprea în rolul lui Franco Pascu din serialul „Groapa”. Primele imagini de pe platoul de filmare

Sursă foto: captură video, arhiva PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni