Specialistul Mario Popescu ne recomandă ca la micul dejun să avem parte de o masă bogată și sănătoasă și chiar ne dă câteva variante.
Astfel, afirmă ce putem să ne luam doza de energie dintr-un mic dejun format din:
-ou - consumat și cu albuș și cu gălbeuș, e important ca gălbenușul să fie moale, dacă e foarte, foarte tare sau cu o culoare închisă în jur, are un grad de toxicitate; se recomandă și oule poșate, omleta la cuptor; lângă ouă putem pune un ardei roșu;
-avocado - guacamole- avocado amestecat cu roșii, ardei, ceapă și pâine integrală;
-unt de arahide - cu pâine integrală peste care am pus banane și nuci; pâinea este integrală; se recomandă două felii;
-brânzică de casă proteică peste care putem pune miere și nuci;
-porridege - terci de ovăz, banane, fructe de pădure și migdale și afine;
Vezi discuția integrală în video atașat
FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA