Recent întoarsă dintr-o vacanță și...înainte de a pleca într-o vacanță, cum glumește chiar ea, Florența Mihăilă a venit la Vorbește lumea să pregătească un mărțișor dulce.
Dacă vreți să știți cum pregătiți, pas cu pas, mini-pavlova, vedeți în video atașat.
Pavlova este un desert pe bază de bezea numit după balerina rusă Anna Pavlova. Are o crustă clară si moale, ușoară în interior, de obicei acoperită cu fructe si frisca. Se crede că desertul a fost creat în onoarea dansatoarei Anna Pavlova în timpul sau după unul dintre turneele sale în Australia și Noua Zeelanda, în anii 1920.
Florența Mihăilă a absolvit Facultatea de Drept, dar nu a mai urmat o carieră în magistratură, ci în...bucătărie și în afaceri. La doar 26 de ani, și-a deschis propria cofetărie în București. Pentru ca produsele să aibă gustul autentic al prăjiturilor de casă, tânăra a folosit încă de la început materie primă doar de la producători locali.
FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA