• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum arăta Francisca atunci când avea 20 de kilograme în plus și cum a ajutat-o Carmen Barcan

Cum arăta Francisca atunci când avea 20 de kilograme în plus și cum a ajutat-o Carmen Barcan

Francisca a slăbit 20 de kilograme, iar acum imaginea sa este una spectaculoasă.

​Deși în trecut era voluptoasă și tot sexy, bruneta de astăzi de care este îndrăgostit TJ Miles are forme bine conturate, dar un trup tras parcă prin inel. Cea care a ajutat-o să slăbească și apoi să se mențină este chiar Carmen Barcan, specialista care este extrem de mândră de Francisca. Mai ales că precizează că tânăra are patru ani de când își păstrează rezultatele, după ce a început dieta la finalul lui 2019.

​În video atașat vedeți fotografii spectaculoase cu Francisca, dar aflați și ce sfaturi dă specialista Carmen Barcan pentru întreținerea unei siluete obținute.

Carmen Barcan: "Important e să nu o mai numim dietă, înseamnă normalitate. Asta presupune alimente de calitate, care să aibă cantitatea necesară, somn, care e foarte important, apă, care depinde de activitatea pe care o desfășurăm, dacă desfășurăm o activitate undeva unde e foarte cald, putem bea pănă la oatru litri. În plus, dacă avem o astfel de zi în care mai trișăm, ne facem pofta, trebuie să recuperăm apoi."

Gallery

​Francisca Dulceanu și-a făcut debutul în lumea mondenă în 2012 iar de atunci, cu sau fără câteva kilograme în plus, strălucește în lumina reflectoarelor. 

​FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni