Claudia Neghină, antrenament în aer liber, special pentru proaspetele mame

Claudia Neghină, antrenament în aer liber, special pentru proaspetele mame

Pentru că multe dintre tinerele mame nu au extrem de mult timp de alocat sportului, Claudia Neghină a ieșit în aer liber și a arătat pentru acestea câteva exerciții de tip tabata- antrenamentul de patru minute, cu care arzi grăsimile într-un mod accelerat.

Tabata este antrenamentul care poate fi făcut oriunde și care nu necesită mult timp pentru a da rezultate extraordinare. Este un antrenament de mare intensitate care se concentrează pe intervalul scurt de timp.Este unul foarte intens și solicitant așa că, dacă ai probleme cardiace, acest antrenament nu este recomandat pentru tine.- Conceptul are la bază 8 exerciții, executate în 4 minute, 20 de secunde de antrenament cu 10 secunde pauză. 

​Conceptul de Tabata îi aparține medicului de origine japoneză Izumi Tabata, care a studiat două grupuri de atleți: unii care practicau exerciții de intensitate moderată pe o perioadă mai îndelungată și alții practicau exerciții foarte intense într-un interval scurt de timp. Tabata a observat astfel că atleții care au practicat exerciții intense într-un interval de timp scurt și-au îmbunătățit capacitatea aerobică mai mult decât ceilalți.

​Vezi exercițiile:

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni