ß
Chef Ștefan Popescu a venit la Vorbește lumea și a pregătit ceva bun, gustos și de weekend: cordon bleu cu legume la grătar și mazăre.
Cu sinceritate, Ștefan Ciudoiu i-a spus chef-ului "Ce e în neregulă cu mine? De ce nu m-au atras niciodată legumele la grătar? Mi se pare că nu au gust!"
Ștefan Popescu l-a asigurat:
"O să pun un pic un pic de usturoi, verdeață, cimbru, rozmarin și le marinez un pic în aceste ierburi aromatice. Baza nu sunt legumele. Acestea sunt garnitura.. Azi fac cordon bleu. Este un preparat, un piept de pui pane, cu brânză emmental și cu șuncă, rulat în interior, bag puiul, pun întâi șunca, apoi emmentalul, rulez foarte bine într-o folie alimentară, îl las un pic apoi îl prăjesc. Lângă fac legumele la grătar și mazăre."
Vedeți întreaga rețetă, pas cu pas, dar și rezulatul, în video atașat
Chef Ștefan Popescu este un profesionist desăvârșit cu o experiență vastă în domeniul culinar.
A gătit de-a lungul timpului pentru secretarul general al NATO, pentru fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroşenko și în septembrie 2021 i-a pregătit meniul lui François Hollande, pentru vizita sa în Bucureşti.
FOTO: VORBEȘTE LUMEA