• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Minodora dă distracția „la maxim” și se pregătește de un turneu în America: „Acolo sunt ca la mine acasă”

Minodora dă distracția „la maxim” și se pregătește de un turneu în America: „Acolo sunt ca la mine acasă”

Minodora a fost prezentă în platoul Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre proiectele sale muzicale, dar și despre cum e viața ca mămică de adolescent.

Îndrăgita artistă se pregătește de un turneu în America, acolo unde spune că se simte ca acasă.

Gallery

Abia aștept să mă duc în America pentru că eu acolo sunt ca la mine acasă. Acum nu vreau să zică lumea că nu-mi place la noi, dar îmi place America grozav de mult. Îmi place America pentru că acolo nu trebuie să te formalizezi, îmi place, mă regăsesc foarte tare în țara asta”, a mărturisit artista.

Minodora a dezvăluit de ce are America o însemnătate aparte pentru familia ei.

„Pentru că acolo a fost conceput copilul meu acum 14 ani. Băiatul meu, Marco, a împlinit pe 24 septembrie 14 ani. Am depus actele pentru buletin, intrăm în legalitate ca să zic așa. A fost conceput la Chicago băiatul meu, acum 14 ani, și uite după 14 ani voi merge împreună cu el în America. Va vedea și el America. Este extrem de entuziasmat. Sunt extrem de bucuroasă că vorbește engleză ca română, ci cu accent din ăla frumos”, a mai spus cântăreața.

Minodora se declară o mămică norocoasă și spune că deși băiatul ei a crescut, încă mai are parte de momente de tandrețe cu el.

E mare. Are 1,83 m și poartă 43 la picior. Încă mă lasă să-l pup. Îi zic mami vezi că vin înspre tine să-mi iau porția de pupat. Ceea ce e minunat e că acum la 14 ani nu mă refuză cu porția. Mai îmi dă pupu de culcare”, a spus Minodora.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni