• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alina Ceușan, noi detalii despre show-ul Love Island România. Cine o va însoți în această aventură

Alina Ceușan, noi detalii despre show-ul Love Island România. Cine o va însoți în această aventură

Alina Ceușan, gazda emisiunii Love Island România, a oferit noi detalii despre cel mai așteptat show al momentului.

Alina Ceușan așteaptă cu sufletul la gură să înceapă filmările pentru cel mai râvnit show al momentului, Love Island. Gazda emisiunii a dezvăluit că Love Island va fi un show tânăr, efervescent și dinamic. Emisiunea va putea fi urmărită în curând pe VOYO și pe PRO TV!

„În primul rând, Love Island este un show tânăr, efervescent, un show foarte dinamic, o să vă placă să vă relaxați la finalul serii pe canapea, să vă uitați la genul ăsta de emisiune. Am văzut câteva secvențe din alte sezoane, acest show a făcut furori în peste 25 de țări și mă bucur să fiu gazda voatră pentru primul sezon și vă pregătim foarte multe surprize”, a spus Alina Ceușan despre noul show „Love Island”.

Cu cine pleacă Alina Ceușan în aventura Love Island România?

Alina Ceușan a dezvăluit că nu va pleca singură în această aventură, ci alături de fiul ei, Rock, care o va însoți în această experiență minunată, precum și de echipa ei, căci, așa cum a precizat vedeta, are multă treabă și nu-și poate pune proiectele pe pauză.

„N-am făcut încă bagajul, mai avem puțin până la plecare, vreo 10 bagaje o să-mi iau cu mine. Împreună cu Rock plec, în primul rând. Ne relocăm pentru o perioadă în Tenerife pentru filmări. Și împreună cu echipa mea de la online, pentru că avem și alte lucruri de făcut în același timp”, a mai spus gazda emisiunii Love Island.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEO DE MAI SUS!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni