Ce nebunii au făcut vedetele din România din dragoste

Când vine vorba de dragoste, oamenii fac lucruri trăsnite, dominați de sentimente și impulsivitate. Acest lucru li se aplică și vedetelor din România, care au acceptat întrebarea celor de la Vorbește Lumea și au dezvăluit care a fost cea mai mare nebunie făcută din dragoste.

Daniel Pavel, Kamara, Nick, Alex Velea, Crin Abrudan, Tily Niculae sunt doar câteva dintre vedetele care au dezvăluit ce gesturi nebunești au făcut din dragoste. Unii dintre ei au rămas și în prezent cu persoana pentru care au făcut cele mai trăsnite lucruri, în timp ce alții își amintesc cu drag de nebuniile făcute pentru iubirile adolescentine.

"Pentru a mă face remarcat de o fată, aveam 14 ani, ea avea 16 ani, eram în aceeași clasă. M-am îmbrăcat în ninja, m-am postat în fața ei, așteptam să vină, era un copac și am ieșit din copac s-o sperii și ea mi-a zis: "Hai mă Kamara, mi-a recunoscut ochii", a povestit Kamara despre o iubire din liceu.

Pe de alta parte, Tily Nicuale a vorbit despre soțul și ceea ce i-a spus la prima întălnire. Actrița fususese atât de vrăjită de Dragoș Popescu, cel care urma să-i devină soț și tatăl copiilor ulterior, încât i-a spus pe loc că își va petrece viața cu el.

"Din dragoste? I-am spus lui Popescu în prima seara când am fost împreună, au trecit 18 ani de ani, că el va fi tatăl copiilor mei și că-l vreau de bărbat. Aveam 20 de ani".

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni