Ce nu trebuie să lipească din geanta de cosmetice când mergi în vacanță

Când plecăm în vacanță, o mare atenție este acordată bagajului - ce haine luăm cu noi, dar cosmetice? Poate sună ușor, însă în momentul organizării genții de voiaj avem tendință să o supraîncarcăm cu produse inutile, mai ales când vine vorba de cosmetice. Anduela Șerban, specialist în estetica facială, ne explica ce nu trebuie să lipsească din geanta de cosmetice când plecăm în vacanță.

Când vine vorba de cosmeticele pe care le luăm în vacanta, Anduela Șerban recomandă să avem în vedere și rolul produselor pe care le vor folosi. Pe lângă hidratarea și îngrijirea pielii, aceasta ne sfătuiește să fim atenți și la rolul de protecție al comseticelor.

"Trebuia să ținem și cont de abordarea SOS, să spunem așa. Suntem în vacanță, vrem să ne simțim bine și nu vorbim aici doar de produse care să hidrateze sau să îngrijească pielea, ci e binesa avem în trusa de cosmetice și produse salvatoare.  Nu vrem să mergem cu foarte multe după noi, nu vrem să ne încarcăm cu multe și atunci haide să luam eficient".

Astfel, când vine vorba de îngrijirea pielii, Anduela Șerban pune accent pe hidratare, demachiere și protecție, insistând asupra produselor cu factor de protecție împotriva razelor UV.

"Pentru ten avem nevoie de patru produse, cu condiția să fie ceea ce trebuie. Avem nevoie de demachiere și de ce să mergem cu demachianții aceia mari, exista varianta aceasta smart, niște dischete biodegradabile, se impregnează cu apă și demachiază fața, demachiază pielea și nu ocupă foarte mult loc în valiză. Apoi un ser care să hidrateze, de preferat o formulă intensivă în acid hialuronic, pentru că pielea suferă diverse dezechilibre, de la soare, de la vânt și atunci avem nevoie de un ser care să hidrateze în profunzime (...)."

În continuare, specialistul în estetică facială ne dezvăluie ce cosmetice recomandă pentru păr, corp și unghii. Vezi interviul complet în materialul VIDEO de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni