• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • TJ Miles, surpriză de proporții pentru Francisca, cu ocazia aniversării unui an de relație

TJ Miles, surpriză de proporții pentru Francisca, cu ocazia aniversării unui an de relație

TJ Miles și Francisca sărbătoresc un an de relație și, cu această ocazie, creatorul de conținut i-a pregătit partenerei sale o surpriză de proporții. Acesta și-a dus iubita la mare, unde au făcut scuba diving și a surprins-o cu mașină roșie, decapotabilă.

TJ Miles și Francisca au sărbătorit un an de relație la Vorbește Lumea, locul unde s-au și cunoscut. Apreciatul vlogger nu a lăsat această zi să treacă neobservată și și-a dus iubita la mare, unde i-a pregătit o serie de surprize. Printre acestea s-a numărat și un dar de proporții - o mașină Corvette, care a lăsat-o fără cuvinte pe Francisca.

"Francisca o să fie surprinsă de mine, împreună cu Mădălina, o s-o leg la ochi și vreau să îi prezint acest dar. Pentru că noi ne-am întâlnit la Vorbește Lumea, acum un an, este aniversarea noastră, mașina asta este darul dăruit către Francisca, din partea mea, pentru că așa am vrut eu".

Ba mai mult, vloggerul a pus și un semn cu "Proaspăt căsătoriți" și a legat câteva conserve în spatele mașinii, semn că lucrurile sunt foarte serioase între ei.

Vezi ce reacție a avut Francisca în momentul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni