• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alessandro Mucea se pregătește de admiterea la facultate. Câștigătorul SuperStar face pași importanți pentru visul lui

Alessandro Mucea se pregătește de admiterea la facultate. Câștigătorul SuperStar face pași importanți pentru visul lui

Alessandro Mucea a lansat deja trei piese, cu sprijinul lui Marius Moga. Tânărul cântăreț, apreciat de români pentru evoluția sa în concursul SuperStar, face pași importanți în carieră. Acum se pregătește de admiterea la facultate, a spus el în emisiunea Vorbește lumea. 

În timp ce mulți tineri de vârsta lui sunt cu gândul la vacanță, Alessandro Mucea spune că trece printr-o perioadă încărcată.  „Mai am de lansat piese”, a menționat el în emisiunea Vorbește lumea. 

Tânărul a mai adăugat că se pregătește pentru examene, pentru că vrea să dea admitere la Universitatea Națională de Muzică din București. 

Alessandro Mucea, tânărul care a cucerit o țară întreagă cu melodiile interpretate în concursul SuperStar, în special cu celebra piesă „La Boheme“, a lui Charles Aznavour, a studiat la Colegiul „Petru Poni“ din Roman, profilul economic.

După câștigarea concursului SuperStar, Alessandro a mers pe drumul muzicii. El a lucrat în studio cu Marius Moga și a lansat deja trei piese. 


În materialul video de mai sus, poți urmări interpretarea piesei „Atât de sus”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni