Cum să îți alegi costumul de baie în funcție de siluetă

Când vine vorba de alegerea costumului de baie, silueta joacă un rol important. Deși există o multitudine de modele pe piață, nu toate sunt potrivite formei corpului nostru, iar designer-ul vestimentar, Iselin Dimitri, ne explica de ce trebuie să ținem cont.

Potrivit acesteia, trebuie să ținem cont de câteva criterii când ne alegem costumul de baie, iar acest lucru are de-aface cu tipul de silueta pe care îl avem. Există trei tipuri de siluetă - păr, măr, clepsidră

Silueta pară este caracterizată prin șolduri late și sâni de dimensiuni reduse, motiv pentru care, Iselin Dimitri recomandă să optăm pentru un sutien de baie proeminent și un slip decupat, pentru a balansa cele două zone.

"În partea bustului avem ceva cu puțin volum și în partea de jos un slip care evidențiază picioarele, cu foarte puțin volum, cu bride în partea de șolduri".

În ceea ce privește silueta tip măr, aceasta este caracterizată prin volum în zona abdomenului și picioare subțire. 

"Silueta tip măr. Aici avem un pic mai mult volum în zona abdomenului, în zona sânilor, dar și un șold mai generos. Pentru a masca aceste mici detalii, putem folosi în zona de lateral al șoldului și pe lateralul taliei, decupaje. Practim creăm o siluetă clepsidră".

Vezi cum să îți alegi costumul de baie în funcție de siluetă în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni