• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum să folosim resturile de mâncare de la Paște. O rețetă fresh și foarte rapidă de la Chef Florin Tătaru

Cum să folosim resturile de mâncare de la Paște. O rețetă fresh și foarte rapidă de la Chef Florin Tătaru

Ți-a mai rămas mâncare din meniul de Sărbători? Nu o arunca! Chef Florin Tătaru te învață o rețetă fresh și foarte rapidă. 

“Ce-am pregătit? Ce a mai rămas în frigider. Pulpă de miel și un pic de piept de curcan. Cârnăciori, cartofi, ouă, legume. Am făcut o pită de casă din făină, drojdie, un pic de apă, sare și o băgăm la cuptor. O să scoatem un preparat de chef. (...) Nu este gen shaorma, dar o să facem un preparat extrem de bun”, a declarat chef Tătaru la Vorbește lumea. 

Vezi modul de preparare în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni