• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ines Râmbu, tânăra care nu s-a lăsat doborâtă de diabet: „Acum am puterea să vorbesc cu zâmbetul pe buze”

Ines Râmbu, tânăra care nu s-a lăsat doborâtă de diabet: „Acum am puterea să vorbesc cu zâmbetul pe buze”

Ines Nerina Râmbu are o poveste care poate inspira și ajuta deopotrivă multă lume. Tânăra influencer este diagnosticată cu diabet de tip 1 și este dependentă de insulină. 

“Pentru cine nu știe și mă cunoaște acum, în urmă cu șase ani, pe 1 aprilie, am fost diagnosticată cu diabet tip 1. Cumva pentru mine e importantă acea dată pentru că a fost ca o renaștere și ca o șansă să mă ameliorez, să mă simt mai bine. Acum am putere să vorbesc cu zâmbetul pe buze. Recunosc că atunci a fost șocant. E un diagnostic cronic, te trezești peste noapte pacient cu insulină și nu ai nicio explicație… de ce s-a întâmplat. E diabet tip 1 și apare la tineri, la copii”, a explicat tânăra în cadrul emisiunii Vorbește lumea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Nerina | Diabetes Blogger (@inesnerina)

Ines a vorbit și despre simptomele bolii: “Slăbisem foarte mult, aproape 10 kg, beam 6 litri de apă pe zi, nu mai vedeam bine, nu mă mai puteam concentra, aveam cârcei la picioare și ce m-a făcut să merg la medicul de familie și să cer o trimitere a fost faptul că mă durea stomacul”.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus cum s-a adaptat Ines la noul stil de viață dar și cum arată o zi din viața unui insulino-dependent.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni