• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alexandru Lascăr, despre experiența Șef sub acoperire. Ce schimbări vrea să facă CEO-ul Stay Fit Gym

Alexandru Lascăr, despre experiența Șef sub acoperire. Ce schimbări vrea să facă CEO-ul Stay Fit Gym

Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit Gym, intră în această seară sub acoperire în propria companie. Omul de afaceri va lăsa deoparte confortul și va lucra cot la cot alături de angajații lui. Va ajuta la curățenie, va face mentenanță în sălile de sport pe care le deține, va repara aparatele și va sta la recepție pentru a-și întâmpina clienții. 

Antreprenorul a fost invitat în platoul Vorbește lumea, acolo unde a povestit ce a însemnat toată această experiență pentru el, dar și schimbări vrea să facă în companie. 

“A fost ușor să accept, mai greu a fost când am început să filmăm, să încerc să intru în personaj. Partea de machiaj a fost oribilă (…) La început nu au fost emoții. Ele au venit când am început să mă apropii de momentul filmării, iar cele mai mari emoții au fost când mă pregăteam să dau mâna cu unul dintre colegii mei și îmi era teamă că mă va recunoaște”, și-a amintit Alexandru Lascăr. 

CEO-ul Stay Fit Gim a interacționat cu angajații și le-a aflat poveștile de viață. 

“Mi-am dat seama că odată cu dezvoltarea brandului ar trebui să ajung mai des în săli, am văzut mici probleme pe care în trecut nu le întâmpinam pentru că eram mereu acolo. Când aveam un singur centru, știam fiecare client, fiecare angajat. Știam totul. Acum am realizat că sunt chestii pe care ar trebui să le văd mai des. (…) A fost un caz în care mi s-au umezit ochii. M-a impresionat povestea unei angajate”, a mai spus Alexandru Lascăr.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Ce va descoperi în această provocare vedem astăzi, de la ora 22:30, la PRO TV, într-o nouă ediție Șef sub acoperire. Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni