• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lili Sandu și-a calculat vibrația numelui în numerologie! Specialistul spune cum poți să îl calculezi și tu pe al tău

Lili Sandu și-a calculat vibrația numelui în numerologie! Specialistul spune cum poți să îl calculezi și tu pe al tău

La Vorbește lumea, Adam Stavarache, specialist în numerologie, a explicat diferența pe care o poate face alegerea unui nume pentru destinul unei persoane.

Specialistul a spus că viitorii părinți ar fi bine să țină cont de câteva aspecte importante atunci când se gândesc ce nume să aleagă pentru bebelușul lor: „Dacă numele este benefic pentru data de naștere, copilul va avea o soartă bună. Dacă nu este benefic apar evenimente distructive." Acesta a precizat că nu e bine să alegem un nume doar în funcție de nași sau de alte rude.

"Copilul trebuie să aibă un număr cât mai autentic, pentru că oricum are un nume de familie. Numele de familie reprezintă numele ereditar, arată energia, karma neamului. Energia prenumelui ar trebui să fie cât mai autentică, copilul să dezvolte o personalitate unică. Femeile se schimbă după trei ani de la căsătorie dacă iau numele soțului, pentru că intră într-un alt clan”, a spus Adam Stavarache la Pro TV.

Numerologul Adam Stavarache a explicat cum poate fi calculată vibrația numelui. Într-un tabel se a trec cifrele de la 1 până la 9 și sub ele literele alfabetului. De exemplu, 1-A, 2-B și în continuare până când se termină. Numărul trebuie redus până când rămâne o cifră între 1 și 9. Vedeți o exemplificare de calcul într-una din fotografiile din Galeria foto! 

Vezi video-ul atașat și Galeria Foto

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni