Lavinia Petrea, secretele frumuseții și ale unei vieți echilibrate

La Vorbește lumea, Lavinia Petrea a dezvăluit cum se împarte între viața de familie și viața de jurnalist, dar și ce secrete de frumusețe are. 

Vedeta a povestit, legat de rolul de mamă:
 
„Sunt mult mai organizată decât eram înainte să-i am pe copii. Ei m-au învățat să trăiesc în prezent. Am învățat ce înseamnă să iei decizii și să faci ceva pentru tine. Acum, nu peste cinci ore, mâine, peste o lună, merg la sala la anul."

Legat de secretele frumuseții, Lavinia Petrea afirmă:
 
„Îmi fac timp pentru mine. De când am împlinit 40 de ani, am luat-o razna puțin așa. Acord mai mult timp îngrijirii personale acasă. La salon mai merg din când în când pentru o curățare, o hidratare a tenului și pentru tratamente pentru păr. Am păr blond, subțire, fin, este coafat foarte des și suferă destul de mult. Părului îi acord o îngrijire mai deosebită în salon. Acasă fac multe lucruri pentru mine, îmi mai fac măști, prefer să le iau gata făcute."




„Spre exemplu, seara am nevoie de vreo 15-20 de minute să fac tot ce consider eu că trebuie să fac pentru fața mea. Fac asta în timp ce copiii fac baie. Când erau mai mici copiii, îl lăsam să se joace și mă ocupam atunci de mine. Acum se spală singuri. 

La șase încep știrile. Mă trezesc la 4, înainte mă trezeam și mai devreme, că eram mai stresată.  Nu mă mai stresez în privința orei la care mă culc, pentru că nu mai trăiesc. Mă gândesc că cel mai important este să mă trezesc a doua zi dimineață, apoi văd eu cum recuperez timpul. Mi s-a întâmplat să nu aud alarma, dar am ajuns totuși la emisiune. "
 
„Fac o parte din îngrijirea tenului acasă, îmi dau cu creme, seruri, în special în zona ochilor. Marea provocare dimineața este ce să fac cu cearcănele, ce să fac cu ochii umflați. Nimic nu face minuni peste noapte, de aceea cred că cel mai important este să avem o rutină susținută și un mod de viață sănătos.

Merg la sală de cel puțin trei ori pe săptămână cu antrenor. Asta mă și responsabilizează și mă face să mă țin de de program. Simt că am nevoie de cineva lângă mine să mă încurajeze, pentru că altfel, cum dau de greu, aș renunța. Nimic nu face minuni peste noapte, noi trebuie să ne responsabilizăm."

INSTAGRAM: LAVINIA PETREA INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni