Invitată pe platoul de la "Vorbește lumea", actrița Eugenia Șerban le-a arătat telespectatorilor, alături de gazda Majda, cum se prepară o delicioasă rețetă de ciorbă de salată.
Invitată pe platoul de la "Vorbește lumea", actrița Eugenia Șerban le-a arătat telespectatorilor, alături de gazda Madja, cum se prepară o delicioasă rețetă de ciorbiță de salată.
Un preparat ușor, de primăvară-vară, potrivit pentru persoanele care urmează o dietă și care se gătește doar într-o oră - așa a descris Eugenia Șerban rețeta pregătită pentru bucătăria de la "Vorbește lumea", o ciorbă de salată neîncercată de Majda până acum.
Pe lângă rețetă delicioasă, care conține ingrediente ușor accesibile, actrița de teatru și film a vorbit și despre proiectele cinematografice în care este implicată în prezent, dar și relațiile toxice.
"Am să folosesc un morcov, o ceapă, un pic de țelină, un ardei gras, niște kaizer afumat, ouăle pentru omleta de final, borș, puțin ulei pentru a prăji kaizerul, salată și verdeață", atât de simple sunt ingredientele enumerate de Eugenia Șerban.
Rezultatul final? Un preparat de te lingi pe degete!
Pașii de preparare a rețetei, precum și discuția dintre Madja și Eugenia Șerban pot fi urmărite în video-ul atașat mai sus.
Gallery