A fost Miss Fitness Universe de mai multe ori și pune preț pe sport, dar și pe o dietă sănătoasă.
Tocmai de aceea, Anca Bucur a pregătit azi la Vorbește lumea un burger vegetarian. Rețeta se găsește și pe pagina de Instagram a frumoasei Anca, iar modul de preparare pas cu pas îl puteți vedea în video-ul atașat.
Rețeta este pe Instagram în următoarea postare:
"Salutare dragilor,
Vreau să împărtășesc cu voi o rețeta de burger cu fasole roșie boabe și o mulțime de condimente + salată, legume și niște dressinguri delicioase.
O să vă placă la nebunie.
Să începem cu primul preparat:
-chifteaua din fasole roșie boabe și o mulțime de condimente, pe care le-am amestecat împreună:
-sare;
-curcuma;
-usturoi granulat
-oregano
-piper
-piri piri ( doar dacă vă place iute )
-boia dulce
Pentru salata verde am făcut un super dressing:
-oțet balsamic;
-ulei
-muștar franțuzesc;
Le-am amestecat împreuna și le-am turnat peste salată. Am adăugat și un pumn de nuci. Yummy!
Am pregătit și sosul pentru burger:
-iaurt natur/ grecesc / plant based
-roșii uscate cu usturoi și busuioc
-usturoi granulat
-zeamă de lămâie
Direcții:
Chifteaua am ținut-o pe grătar până s-a rumenit puțîn.
La fel am procedat și cu chifla, peste care am turnat câțiva stropi de ulei.
Burgerul l-am făcut din strat de vânată la grătar, ceapă, roșie, chifteaua din fasole, sosul de iaurt, felie de cașcaval și frunză de salată iceberg.
Rezultatul?
Un preparat foarte sățios, gustos și fresh în același timp.
Am folosit alimente de baza și pașii au fost destul de basic, însă cu ajutorul condimentelor, preparatul meu a devenit unul tare gustos și sofisticat.
Va invit să încercați rețeta și aștept să îmi scrieți mai apoi cum vi s-a părut :)
Trăiește activ și sănătos!"
FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE/ ANCA BUCUR INSTAGRAM