Andra Mihai, vlogger culinar, a pregătit la Vorbește lumea, cel mai bun tartar de somon.
Pentru că Adela Popescu ține postul Paștelui, a prezentat și o versiune de tartar de somon...fără somon. Adică doar cu avocado. În video-ul atașat, puteți vedea cum se aleg ingredientele potrivite și cum se pregătește rețeta.
Pentru evz.ro, Andra Mihai a povestit.
"Încă de mică am stat pe lângă bunica mea, ea era cea care făcea tot ce ține de plăcinte, torturi și prăjituri. M-a ținut foarte aproape de ea, până când nu o mai lăsam pe ea să le prepare și preiam eu frâiele. Pe lângă asta, mama mea este o bucătăreasă foarte bună, gătește extraordinar și la fel, am învățat și de la ea. La vârsta de 20 de ani m-am mutat singură și a trebuit să îmi gătesc, atunci pot să spun că am intrat într-adevăr în pâine cu preparatele clasice. Găteam ca orice femeie în casă, mâncare gătită și mâncare rapidă. Perioada de pandemie mi-a fost benefică pentru că am încercat să merg puțin la alt nivel, să încerc niște dish-uri puțin mai diferite și mai complexe. Mi-am dat seama că ceea ce fac este ok și am început din ce în ce mai mult să învăț, să citesc și să experimetez."