Miruna Lica, blogger de cooking, a preparat rulouri cu bacon, cheddar și ceapă verde în ediția de joi, 30 septembrie, a emisiunii "Vorbește lumea"! Iată de ce ingrediente aveți nevoie și cum puteți pregăti acest fel de mâncare simplu și delicios.
Ustensile:
1 tocător mare
1 tavă de sticlă mare
Mod de preparare:
1.Intindem foaia de aluat foietaj și o acoperim cu cremă de brânză.
2.Presărăm deasupra ceapa verde.
3.Așezăm feliile de bacon, una lângă cealaltă, fără să le suprapunem.
4.Așezăm și feliile de cheddar, în continuarea celor de bacon.
5.Rulăm ușor, fără să încercăm să strângem prea tare. Aluatul oricum va crește în cuptor.
6.Tăiem rulada obținută pe jumatate, apoi fiecare jumatate o tăiem în părți egale.
7.Fiecare bucată obținută o taiem, din nou, pe jumătate.
8.Așezăm rulourile în tavă, și dăm totul la cuptor pentru 25-30 de minute. Ele sunt gata când foietajul este crescut.
Mic dejun rapid și delicios: rulouri cu bacon, cheddar și ceapă verde
Gallery