ß
La vorbește lumea, Chef Silviu Nedelea a pregătit aperitive care te inspiră și pe tine în bucătărie.
hummus- specialitate orientală făcută din piure de năut, pastă de susan (tahini), ulei de măsline, suc de lămâie, sare și condimente precum usturoi și, uneori, chimion.
tabbouleh - o salată din bucătăria arabă și mai ales a bucătăriei libaneze; e cunoscută și sub numele de salată - bulgur sau salata cu pătrujel
bruschete cu crema de branza, rosii uscate si busuioc
rulouri de brânză
frigărui în foietaj
crema de brânză picantă cu ceapă crispy
VEZI VIDEO ATAȘAT
Silviu Nedelea este un Chef cu multă experiență, care a gătit de-a lungul timpului pentru multe personalități, atât din România, cât și din străinătate. În prezent activează mai ales în industria evenimentelor de mare clasă, pentru care asigură partea culinară la un vbl_180325_gatitnivel desăvârșit.
Își împarte timpul și între familie și cariera de Chef bucătar. Are un băiețel pe nume Jacob și este căsătorit de mai bine de un deceniu cu Anamaria Nedelea.
FOTO: PRO TV