ß
La Vorbește lumea, Florența Mihăilă a pregătit un desert extrem de simplu de realitat, dar extraodinar de bun.
Florența Mihăilă a absolvit Facultatea de Drept, dar nu a mai urmat o carieră în magistratură, ci în...bucătărie și în afaceri. La doar 26 de ani, și-a deschis propria cofetărie în București. Pentru ca produsele să aibă gustul autentic al prăjiturilor de casă, tânăra a folosit încă de la început materie primă doar de la producători locali.
Acum gătește mult și pentru emisiunile PRO TV- Vorbește lumea și La Măruță. De data aceasta, la început de primăvară, ne-a arătat cât de simplu se pregătește o prăjitură delicioasă, prăjitura "Mărțișor".
iată ingredientele folosite:
Foile de bezea
sase albusuri
puțină zeamă de lâmâie
Cremă mascarpone
mascarpone
zeamă de lămâie
zahăr
căpșune proaspete
FOTO: PRO TV