Vorbește Lumea... că emisiunea a fost, ieri, lider absolut de audiență!

Vorbește Lumea... că emisiunea a fost, ieri, lider absolut de audiență!

Diminețile sunt mai ușoare când le petreci alături de Vorbește Lumea! De luni până vineri, de la ora 10:30, Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel le aduc telespectatorilor un început al zilei plin de voie bună! Emisiunea le oferă celor de acasă informații valoroase prin rubrici dedicate, precum: sănătate, fitness, nutriție, beauty, parenting, fashion și multe altele.

De luni până vineri, cei trei prezentatori au alături de ei invitați speciali din lumea showbizului, experți din domeniul sănătății, parentingului, sportului și nu numai! Cu momente haioase, rețete delicioase, numai bune de încercat, și apariții spectaculoase ale celebrităților, Vorbește Lumea aduce starea de bine în casele românilor.

Luni, 21 octombrie, Vorbește Lumea a fost lider absolut de audiență! În intervalul orar 10:29-12:58, emisiunea a înregistrat 2,1 puncte de audiență și 25,1% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În același timp, postul de televiziune clasat pe locul secund a avut doar 0,9 puncte de audiență și 11,1% cotă de piață.

Nu ratați, de luni până vineri, de la ora 10:30, Vorbește Lumea alături Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel, în același timp la PRO TV și pe VOYO.

 

 

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni