• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Carmen Grebenișan: "Nu aș mai accepta de la un bărbat niciodată într-o relație trădarea. Am fost trădată de mai multe ori"

Carmen Grebenișan: "Nu aș mai accepta de la un bărbat niciodată într-o relație trădarea. Am fost trădată de mai multe ori"

La Vorbește lumea, Carmen Grebenișan s-a deschis și a răspuns celor mai personale întrebări.

Gallery

​Vezi poze cu Carmen Grebenișan mai sus

Cu multă sinceritate, Carmen a mărturisit:

Nu aș mai accepta de la un bărbat niciodată într-o relație trădarea. Am fost trădată de mai multe ori. De mai multe persoane, în mai multe relații. A fost greu.


Am decis să divorțez de fostul meu soț pentru că nu mai împărțeam aceleași valori. Am căzut de acord. Probabil am fost mai mult de acord eu. El a primit un pic mai greu propunerea, pentru că a fost propunerea mea, dar mi se pare că a fost cel mai bine pentru amândoi.

Peste cinci ani mă văd în Miami pentru că acolo se află iubitul meu și locuiește acolo. Și oricum, de când eram mică, visul meu era să mă mut în State.

Adevărul e că nu îmi e frică să îmbrac rochia de mireasă și o să o fac și de zece ori dacă se întâmplă.

Cel mai greu moment din viața mea a fost când am aflat că tatăl meu este bolnav. Trebuia să dau BAC-ul și am aflat că are o tumoare cancerigenă. Mi s-a făcut rău din toate punctele de vedere, fizic, psihic, a fost cel mai mare rău pe care l-am resimțit de atunci și până atunci.


Cea mai mare minciună care s-a scris a fost că fostul meu soț m-a înșelat cu Alina Ceușan, cea mai bună prietenp a mea. S-a scris asta și nu a fost niciun context care să confirme asta.

"Nu sunt însărcinată! Nu sunt!"

Vezi mai jos imagini cu Carmen și iubitul ei

Gallery

​Carmen Grebenișan și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi, după câteva luni de când ea și Alex Militaru au decis să divorțeze. Cristi locuiește în America, unde a pus pe picioare o afacere profitabilă. 


FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni