• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum arată casa nouă în care se mută Adelina Pestrițu, alături de soț și de fetiță

Cum arată casa nouă în care se mută Adelina Pestrițu, alături de soț și de fetiță

După multe căutări, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, soțul ei, au găsit casa visurilor lor, una mai spațioasă decât casa pe care o au deja.

Gallery

​Noua locuință e în construcție, iar vedeta merge deja periodic pe șantier pentru a avea stadiul lucrărilor. Alături de o echipă Vorbește lumea, Adelina a arătat ce planuri are cu nouă locuină și a povestit despre cum vrea să transforme casa în...acasă. 

"Eu mi-am dat seama că există un ciclu de mutare. Efectiv, la trei-patru ani. nu știu de unde vine, așa, din Univers, decizia de a schimba locuința. Cred că în intervalul ăsta de trei ani adun foarte multe lucruri și orice suprafață aș avea, e insuficientă.


Casa nouă va avea un living uriaș și foarte luminos, cu geamuri foarte mari, o bucătărie cu insulă, o zonă pentru dining, un loc pentru grătar, un loc de joacă pentru Zenaida, piscină, o terasă cu o vedere superbă, foarte verde în anotimpurile călduroase. În plus, va avea, evident, spațiu și pentru un al doilea copil.

"Ne gândim tot timpul la un al doilea copil, băiețel, fetiță, ce vrea Dumnezeu, e binevenit.

Adelina Pestrițu se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. 

În ceea ce privește viața ei personală, trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste alături de Virgil Șteblea. Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă. Au împreună o fiică superbă, pe nume Zenaida Maria.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni