• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Larisa Iordache, însărcinată în patru luni, alături de soț, la Vorbește lumea! Ce au devăluit despre sexul bebelușului

Larisa Iordache, însărcinată în patru luni, alături de soț, la Vorbește lumea! Ce au devăluit despre sexul bebelușului

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie în luna ianuarie a acestui an, iar cu alesul său s-a căsătorit  la starea civilă pe 8 iunie.

Gallery

Cristian Chiriţa, tânărul care i-a furat inima Larisei Iordache este sportiv de performanță și activează la CSM Constanța (tenis de masa). Este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă încă din 2015.

La Vorbește lumea, cei doi au apărut împreună și, deși au spus că încă nu cunosc sexul copilului și vor o petrecere de gender reveal - care să le dezvăluie dacă vor avea băiat sau fetiță, se bucură de momentele în care Larisa e însărcinată. 

Larisa Iordache: Suntem încă emoționați și încercăm să luăm lucrurile așa cum vin. Eu mă simt foarte norocoasă că îl am pe Cristian alături. (...) Se conformează și e alături de mine. 

Cristian Chrița: A fost foarte emoționant și normal că îi ofer tot confortul, să nu ducă lipsă de nimic. (...) La trei dimineața kiwi. N-a fost așa de greu, dar trebuia să găsesc proaspăt. Și am găsit. 

VEZI UN INTERVIU SPECIAL ÎN VIDEO ATAȘAT 

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul anului 2021, iar acum spune că e din ce în ce mai gospodină pentru că se pregătește mult de cariera de...mamă. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni