Monica Tatoiu: "Toamna asta e avanpremiera la ceva nasol"

Monica Tatoiu a venit la Vorbește lumea să dea sfaturi de fashion, dar a vorbit și despre... bărbați. Și a făcut și previziuni despre viitor.

Gallery

​Aceasta a povestit:


Bărbatul trebuie să aibă o chestie de genul ăla, cum ai dansat mai devreme, nu să aibă o chesie de genul, cu un băț în fund.

Monica e căsătorită cu Victor Tatoiu, iar cei doi au aniversat peste 40 de ani de căsnicie. Deși se ceartă des cu partenerul ei și la un moment dat au mărturisit că dorm separat, continuă să se înțeleagă bine și să își petreacă frumos timpul împreună. 

Potrivit Libertatea, la cei 67 de ani ai săi, Monica Tatoiu a luat decizia de a-și legaliza testamentul. Pe lângă pensia impresionantă, ea are câteva milioane de euro în conturi.

Pentru aceeași publicație, a declarat:

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu”.

La Vorbește lumea, Monica Tatoiu a făcut și previziuni pentru viitor:

Toamna asta e avanpremiera la ceva nasol. The last time befor the end of the world. (Ultima dată înainte de sfârșitul lumii n.a). Legile lui Murphy, dacă e rău, o să fie și mai rău. O să fie nasol!

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni