Cristina Demetrescu face previziuni astrologice pentru perioad 16-22 septembrie

Cristina Demetrescu face previziuni astrologice pentru perioad 16-22 septembrie

Cristina Demetrescu a prezentat la Vorbește lumea horoscopul pentru săptămâna 16-22 septembrie 2024, o perioadă marcată de eclipsa de Lună din 18 septembrie, eclipsă formată în zodia Pești.

 Axa nodurilor lunare se formează pe axa Berbec-Balanță, dar Luna este în Pești și atunci sunt mai multe zodi care sunt influențate.

De vreme ce Luna în Pești, ultima zodie a zodiacului, ne dă mesajul că, cel puțin odată cu această eclipsă, ar trebui să închidem niște etape care nu ne mai furnizează lecții de viață, lucuri pe care cumva le tragem după noi.

Destinul în Berbec înseamnă că totul este un ciclu. Luna în Pești închide niște cicluri, Destinul în Berbec deschide alte cicluri și va fi o pseudo eclipse de Lună pe 17 octombrie. Trebuie să închidem ceva și să deschidem ceva. 

Luna în Pești, pe de o parte, poate să aducă foarte multă suferință și mâhnire, pe de altă parte poate să aducă împlinirea unor visuri.

Luna în Pești ne vorbește despre cât credem noi că pe lumea asta se pot întâmpla lucruri frumoase. Contează și în ce stare ne aflăm și felul în care cumva modelăm realitatea în așa fel încât să ne fie bine.

VEZI CE PREDICȚII SE FAC PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE - Gemenii au reușite profesionale, iar Scorpionii au o săptămână foarte tulbure din punct de vedere sentimental, în timp ce Peștii sunt zodia - vedetă a săptămânii

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ SHUTTERSTOCK 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni