• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Anca Dinicu și Irina Antonie, de la Scara B, la Vorbește lumea: "Decorurile la Scara B sunt făcute cu cei care au făcut familia Adams, imaginea arată incredibil, este senzațional"

Anca Dinicu și Irina Antonie, de la Scara B, la Vorbește lumea: "Decorurile la Scara B sunt făcute cu cei care au făcut familia Adams, imaginea arată incredibil, este senzațional"

Anca Dinicu, foarte însărcinată și foarte bine dispusă, alături de colega ei de platou, Irina Antonie, a venit la Vorbește lumea să povestească despre serialul fenomen Scara B.

Cele două actrițe simpatice joacă rolul unor fete care fac video-chat la Scara B, dar fac și multă atmosferă minunată:

Irina Antonie: E o scară de bloc, și ce se întâmplă în scara de bloc. Și noi suntem niște fete care stau împreună și facem mai mulți bani decât toți ceilalți. (...)

Anca Dinicu: Patru fete suntem. Cătălina Mihai și Ana Radu în plus față de noi. 

Irina Antonie: Decorurile sunt făcute cu cei care au făcut familia Adams, imaginea arată incredibil, este senzațional, toată camera aia îți crează o lume, un univers. 

Scara B începe joi, 12 septembrie, la 21:30, pe PRO TV și pe VOYO

Dan Rădulescu și Bogdan Cotleț sunt scenariștii Scara B, iar cei doi actori fac parte și din distribuția serialului.

Cu o combinație de umor, personaje bine conturate și situații în care te poți regăsi, Scara B promite să fie o comedie savuroasă care va aduce zâmbete și căldură în inimile telespectatorilor.

Într-o manieră comică, dar cu situații emoționante, Scara B va oferi o perspectivă de ansamblu asupra diversității oamenilor și a impactului pe care îl au acțiunile zilnice asupra fiecăruia. În spatele conceptului Scara B stă chiar producătorul serialului fenomen Las Fierbinți, Dragoș Buliga.

Scara B - Comedia cucerește, încă o dată, România!

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni