• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum arată cămara Masterchef: "Eu dacă aș avea această cămară acasă, nu aș mai ieși din casă!"

Cum arată cămara Masterchef: "Eu dacă aș avea această cămară acasă, nu aș mai ieși din casă!"

Chiar înainte de a începe Mastrechef, Vorbește lumea a intrat în faimoasa bucătărie, dar a arătat și imagini din cămara Mastechef.

Reporterul Vorbește lumea a dus în fața Chefilor ce nu a îndrăznit niciun concurent să aducă până acum: niște mere gustoase și perfect coapte. Evident, s-a iscat o discuție extrem de amuzantă, în care s-a voorbit, evident, și despre noul show:

Cătălin Scărlptescu: Trebuie să te aștepți la un platou plin de concurenți spctaculoși! De bunătăți! De cei trei șefi care au inventat gastronomia în România....

Florin Dumitrescu: Cuvinte mari

Sorin Bontea: Aici doar tu, doar nu ai inventat...

Vezi întreaga discuție în video atașat 

Chefii, alături de Damiana Păun, s-au mutat apoi în cămară, iar reacția Damianei spune tot:

"Eu dacă aș avea această cămară acasă, nu aș mai ieși din casă!"

Sezonul 9 MasterChef România, prezentat de Gina Pistol, începe marți, 10 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.


Noul sezon Masterchef marchează revenirea celor trei chefi alături de care a început acest format: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Show-ul este prezentat de Gina Pistol. Mii de români s-au înscris la preselecțiile MasterChef din dorința de a-i impresiona pe chefi, a câștiga titlul de MasterChef România 2024 și premiul în valoare de 75.000 Euro.

Sezonul începe cu etapa audițiilor – în care fiecare concurent gătește un preparat în back kitchen (nu în fața chefilor) și îl finalizează / montează în 5 minute, de față cu cei trei, în timp ce se prezintă. După etapa aceasta, toți cei care iau șorțul ajung în bootcamp, de acolo, cei mai buni 20 de concurenți intră în bucătăria MasterChef. 

Sezonul vine cu o noutate: un șorț auriu – pe care cei trei chefi îl pot da în etapa audițiilor unui singur concurent care-i impresionează. Șorțul îi oferă acestuia acces direct în bucătăria MasterChef și-l califică în top 20, cei mai buni concurenți ai sezonului. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni