Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua săptămână a lui septembrie

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 9-15 septembrie 2024, o perioadă cu vești bune, dar și aspecte foarte tensionate.

Pentru că sunt tensiuni între planete, Jupiter, Soare și Taur pe semne duble și se întâmplă evenimente, se suprapun evenimente care te pot pune în situația în care nu ai habar încotro să o iei să le rezolvi. 

​Un aspect pozitiv al săptămânii se formează între cei doi benefici, Jupiter și Venus, aflați pe semne de aer, care se vor întregi undeva în jurul datei de 15-16 septembrie și cu Luna care se află în zodia Vărsătorului, adică pe semne de aer.

Este o piramidă minunată între planete bune, pozitive, care după toată nebunia care se întâmplă, , poate să vină cu vești bune, cu rezoluții, poate debloca comunicarea, negocierile, contractele, oamenii pot călători, îi pot ajuta pe cei care dau examene, îi pot ajuta pe oameni să își cumpere mașini, să tranzacționeze obiecte de artă, se pot face chiar și profeții care să prevină dezastre.

"Deci tot ce ține de partea de comunicare, atunci când vrei să te informezi bine și ai o informație prețioasă, care poate să-ți salveze chiar și viața, chiar și cei care vor să își lanseze anumite idei departe în lume, să iasă cu anumite idei. Sunt acțiuni pozitive atât la nivel individual, partenerial, de grup sau pur și simplu colectiv."

Vezi ce spune astrologul pentru fiecare semn astrologic în parte 

Lili Sandu, aflată în zodia Gemeni, s-a arătat foarte încântată pentru că are un proiect mare de lansat în această săptămână și se pare că are parte numai de aspecte favorabile. 

"Geamănul e într-adevăr un trend setter, poate să lanseze o modă, o idee pe care o are. Trebuie să se exprime. Să te exprimi și personal, dar să îi mai lași și pe alții să te laude."

FOTO: CAPTURă PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni