• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Gina Pistol, la Vorbește lumea, dezvăluiri despre Masterchef și despre viața personală: "Când vine fii-mea la mine..."

Gina Pistol, la Vorbește lumea, dezvăluiri despre Masterchef și despre viața personală: "Când vine fii-mea la mine..."

Sezonul 9 MasterChef România, prezentat de Gina Pistol, începe marți, 10 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Gallery

​Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu revin în formatul TV care a inspirat milioane de români, a schimbat destine și a descoperit mii de oameni pasionați de gătit. Chefii revin la PRO TV alături de Gina Pistol, iar aceasta a povestit cu mult drag despre show la Vorbește lumea:

"Nu pot să vă spun mai multe, dar o să fie minunat! Demențial! Foarte curat totul! Concurenții foarte frumoși. (...) Să știi că pretențiile sunt foarte mari, dar concurenții se străduiesc!"

​Gina Pistol a povestit și despre secretul frumuseții ei admirate de toată lumea:

Vine fii-mea la mine și îmi zice: mama, ești foarte frumoasă! Abia aștept să fiu femeie! Ea abia așteaptă să îi crească și ei ceva. Mai stai mică, să mai copilărească.

Provocările se țin lanț toamna aceasta și la PROTV și pe VOYO!  Pe VOYO, pentru Restul e plăcere, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu își pun creativitatea la bătaie și gătesc diverse preparate folosindu-se exclusiv de resturile din probele MasterChef.

Astfel, ne învașă să limităm pe cât posibil risipa alimentară.

Toamna asta, ai chef de spectacol pe VOYO și la PRO TV.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni