• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • "Ursul, țap ispășitor", o anchetă "România, te iubesc"! "Ancheta se numește așa pentru că ursul nu are nicio vină săracul în povestea asta"

"Ursul, țap ispășitor", o anchetă "România, te iubesc"! "Ancheta se numește așa pentru că ursul nu are nicio vină săracul în povestea asta"

Un nou sezon „România, te iubesc!” începe la Pro TV cu un material semnat de corespondentul Rareș Năstase.

Gallery

În prima ediție a acestui sezon, difuzată pe Pro TV duminică, 8 septembrie, de la ora 18.00, vom vedea ce se întâmplă cu urșii din țara noastră.

Subiectul este inspirat de tragedia unde o tânără și-a pierdut viața în munții României după ce a întâlnit un urs, iar intenția e să se găsească soluții pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple niciodată.

La Vorbește lumea, Rareș Năstase a povestit:

Rareș Năstase: În loc să avem un program de management al ursului, am făcut un mix între programul "Ursul pentru toți" și un haos în gestionarea situației. Ancheta se numește așa pentru că ursul nu are nicio vină săracul în povestea asta. (...) Noi în 2016 am interzis vânătoarea și am zis că specia se va autoregla. Veți vedea că și acest comportament s-a modificat.

Rareș Năstase a scris și pe paginile de socializare:

Mărturii și opinii surprinzătoare, discuții pe șleau, cum nu au mai avut loc anterior, pe tema urșilor.
Specialiști în carnivore mari, autorități, gestionări ai unor fonduri de vânătoare, edili. Tabere, explicații, controverse.
Duminică, de la ora 18:00, vă invit la anchetă URSUL, ȚAP ISPĂȘITOR, un subiect spinos, despre populația de urs brun din România. Dezvoltăm subiectul- comportament, cazuri, adaptare, soluții, riscuri. Pericol.
Un reportaj cu multe filmări inedite și cu dovezi elocvente, surprinse în mai multe locuri din țară.

„România, te iubesc!” a debutat în anul 2008 și, de-a lungul timpului, a devenit un punct de referință pentru jurnalismul de investigație din țară.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni